КРИОТЕРАПИЯ(ЛЕДЕН ЕФЕКТ)

Лечебната сила на студа е широко разпространен метод, заради подмладяващия ефект на охлаждането. Терапията е създадена да утоли жаждата на кожата, придава жизненост, свеж и младежки вид. Още след първата процедура кожата е по-устойчива на стрес фактори.
Как действа?! – Спомага за натрупаните вредни радикали в кожата от околната среда. От дълбока древност ледът е използван като лечебно и подмладяващо средство. Той е известен със способността си да стимулира човешкия организъм да се възражда и подмладява! Благотворното действие на ниските температури върху човешкото тяло се изразяват в засилване на имунитета, подобряване устойчивостта срещу стрес, нормализиране работата на ендокринната система.
Какви са ползите: – Мощен Anty-age ефект, подобряване тургора и еластичността на кожата и изравняване на тена. След процедура кожата е енергизирана, мека, еластична и със сияен вид.
Препоръчва се и при отпусната кожа, намалява зачервяванията и раздразненията при розацея, намалява секрецията на мастните жлези и ограничава възпалението при мазна кожа и акне.
Препоръчват се 5-6 процедури – веднъж седмично.